Zdravko Krivokapić nosilac liste „Za budućnost Crne Gore“ danas u Pljevljima

    1 godina pre 1493 pregleda Izvor: PV Informer
REDAKCIJA

Zdravko Krivokapić nosilac liste „Za budućnost Crne Gore“ boravio je danas u Pljevljima. Na presu koji je organizovan u prostorijama hotela Pljevlja pored nosioca liste „Za budućnost Crne Gore“ bili su prisutni i sveštenici Saša Janjić i Borivoje Pantić, student Božo Knežević i novinar Milan Knežević.

U obraćanju medijima protojerej Saša Janjić je saopštio da je prije podne objavljeno saopštenje mitropolita Amfilohija u vezi poslednjih događaja, a da je u toku dana obavljen razgovor episkopa SPC sa uvaženim efendijom, gdje je prenijeta jasna poruka mira, ljubavi, podrške i naravno poruka osude svih incidenata koji su se dešavali zadnjih dana u Pljevljima. Takođe on je iskoristio priliku da po blagoslovu episkopa zajedno sa sveštenstvom pozdravi goste iz Podgorice i da sugrađanima Pljevalja daju podršku, komšijsku, ljudsku, vjersku, bratsku i svaku drugu podršku. Takođe je istakao da su osam mjeseci branjene pravoslavne svetinje i da neće dati ni svetinje građana Islamske vjeroispovjesti vandalima i ljudima koji nisu dobrih namjera u gradu.

Medijima se obratio i student Božo Knežević koji je apelovao na građane svih vjerospovjesti da ne nasjedaju na manipulacije onih koji su naučili da vladaju na podjelama i istovremeno apelovao na sve građane da grade mir i suživot među svim građanima Pljevalja.

Zdravko Krivokapić nosilac liste „Za budućnost Crne Gore“ obratio se svim građanima Pljevalja, a posebno onima Islamske vjeroispovjesti. Na početku svog obraćanja podsjetio je na riječi svetog patrijarha Pavla, koji je rekao budimo ljudi. Isto tako citirao je i Marka Miljanova koji je rekao odbranimo druge od sebe. To su poruke koje ovih dana treba stalno ponavljati.

On tvrdi da ovo što se ovih dana dešava nije slučajno i da to ne radi opozicija jer njoj nije u interesu, ni jedan jedini incident. To je samo u interesu odlazećeg režima koji je i do sad vladao na podjelama. Svi slučajemi ovih dana na sjeveru države jesu pojedinačni ali nisu slučajni. On se pita zašto policija ne pronađe te prestupnike jer je to njihova obaveza, da obezbjedi mir svakom građaninu Crne Gore.

Ovo u Pljevljima se stalno veže na nesrećna dešavanja 90-tih godina, a režim je i tada i sada koristio iste ljude da bi se stvorila pogrešna slika, posebno u međunarodnoj javnosti .Ono što je najvažnije u ovom trenutku poslati jasnu poruku da Uprava policija mora da radi svoj posao i obezbjedi ličnu sigurnost svim građanima i obezbjedi njihovu imovinu.

Na kraju su novinari postavili nekoliko pitanja učesnicima presa.

Najnovije vijesti

CEDIS: Milionski projekti u Podgorici

23. septembra 2021. 15:10

Sjutra predstavljanje novih mjera

23. septembra 2021. 12:47

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 26241 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11657 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 10895 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 10269 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 9464 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 8966 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8570 pregleda

Dječak se samo prekrstio i skočio

19. avgusta 2021. 8549 pregleda
%d bloggers like this: