Željko Tomašević :Biće dosta promjena u ekipi

    4 dana pre 376 pregleda Izvor: fkrudarpljevlja.me

Rudar počinje 17 . juna a već 28. juna se seli na Zlatibor gdje će odigrati pet prijateljskih utakmica.

Fudbalski klub Rudar počeće 17. juna pripreme za novu sezonu, a novi sportski direktor Željko Tomašević je danas izjavio za klupski sajt da uveliko radi sa trenerom Govedaricom i upravom kluba na dovođenju pojačanja.

Prelazni rok za Rudar će biti aktivan u oba pravca. Kao što je uostalom i najavljivano na kraju prvog dela sezone, doći je od očiglednih promena u igračkom kadru.

Čeka na puno posla. Naše ambicije zahtjevaju da se prelazni rok obavi što je moguće bolje. Moramo osvežiti ekipu. Sa pojedinim igračima nije nastavljena saradnja iz ovog ili onog razloga. Ne bih ulazio u detalje. To su do sada Orhan Hajrović, Janko Gogić, Hrvoje Rizvanović, Lazar Baltić i Nikola Vukotić. Klub im želi sve najbolje u nastavku karijere. Sa nekim igračima iz prošle godine se još pregovara oko novih ugovora.

Kao što je poznato Marko Merdović je potpisao za FC Slovačko, Pejović se vraća sa pozajmice u Rigu a nažalost zbog teške povrede koljena izgubili smo japanskog internacionalca Matsui Hikara na duži vremenski period.

Pojačanja?

Do sada je to Ognjen Gašević ali mnogim igračima se pregovara i oni su na pragu Rudara, mi moramo svoju sudbinu vezati za prodaju igrača da bar trećinu budžeta popunimo od transfera, a da bi do tog cilja došli moramo forsirati mlade igrače koji su interesantni na fudbalskom tržistu ali isto tako svjesni smo okosnicu tima treba da drže iskusni igrači koji će biti lokomotiva tima.

Do kraja prelaznog roka očekuju se prodaja Strikovića i Zečevića i možda još nekog igrača što bi za nas bila odlična stvar da se reklaksira finansijska situacija u klubu.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 22205 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8415 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 7814 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 7645 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7606 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 7377 pregleda
%d bloggers like this: