Živković: Zbog ličnog marketinga, Vučić glumi ulogu zastupnika Srba u regionu

    8 meseci pre 315 pregleda Izvor: PV Informer

Svakodnevna Vučićeva zapomaganja o tome kako Srbima neko ne dozvoljava da budu dio Vlade u Crnoj Gori, samo su nastavak lošeg političkog marketinga kojim pokušava sebe pozicionirati u nacionalističkom dijelu svog biračkog tijela. Nažalost, za svoj lični PR, predsjednik susjedne države učestalo zloupotrebljava naše građane.

Iako dobro zna da Srbi u Crnoj Gori nijesu ugroženi, Vučić ne odustaje od uloge tobožnjeg zastupnika prava Srba u regionu. Nošen umišljajem o sopstvenoj bitnosti i važnosti, pokušavajući da sebi pripiše enormni značaj, Aleksandar Vučić, tendenciozno plasira netačne i zlonamjerne teze. Krećući se utabanim stazama Slobodana Miloševića i njegove pogubne politike, svoje brutalno miješanje u unutrašnja pitanja Crne Gore, u stilu nepopravljivog populiste, Vučić redovno pokušava da prikrije dramatičnom zabrinutošću.

Učestalim slanjem istih poruka preko svoje političke posluge u Crnoj Gori, predsjednik Srbije, pokušava da izgovorenu laž pretvori u istinu. Kada državno obilježje Republike Srbije, prikazuje kao zastavu jednog dijela građana Crne Gore, podsjećamo ga da naši građani imaju samo jednu zastavu i to onu koja je simbol države u kojoj žive. Svoju “zabrinutost” Vučić neka pokazuje na pitanjima koja se tiču njegovih ingerencija, a Crnu Goru i njene građane neka izostavi iz svojih PR uradaka i nebrojanih “istorijskih” govora.

Danijel Živković, v.d. predsjednika DPS-a