Žustra rasprava poslanika – Burno na Odboru: Gvozdenović izrekao dvije opomene Momu Koprivici

    7 mjeseci pre 245 pregleda Izvor: pobjeda.me

Sjednicu Odbora za izbornu reformu obilježili su žustri tonovi koje su razmijenili Demokrate i predsjednik Branimir Gvozdenović, kao i dvije opomene koje su izrečene Momu Koprivici iz Demokratske Crne Gore.

Momo Koprivica kazao je da je prekršena procedura jer predsjednik Odbora Branimir Gvozdenović nije zakazao vanrednu sjednicu na zahtjev opozicije.

– Primjećuje se opstrukcija predsjednika u radu Odbora i uvođenje Odbora u ilegalnu zonu. Dužno ste bili da zakažete sjednicu na zahtjev opozicije. Ovo je klasični pokušaj opstrukcije. Nećemo glasati za dnevni red, ako se ne izjasnite da li ćete zakazati sjednicu na zahtjev opozicije – rekao je Koprivica.

– Dugo sam u politici, ali ovakvu opstrukciju i uspavljavanje nijesam vidio – rekao je Gvozdenović.

Ovo je manipulacija, neistina i netačno čitanje člana 3 pravilnika. Prinuđen sam da vam kao maloj djeci procitam član tri – rekao je Gvozdenović, ističući da se sjednica saziva na zahtjev predsjednika Skupštine ili većine članova iz vlasti ili iz opozicije, a zahtjev je podnijelo tri opoziciona člana.

Koprivica je žustro reagovao na pominjanje “male djece”,

– Nemojte tako da pričate, to da vam zadnji put bude, na sta je Gvozdenović prokomentarisao “više ste zaslužili”.

Uslijedile su uvrede.

– To sto radite može samo, a vi to jeste, običan politički kriminalac i manipulator – rekao je Koprivica.

– Dajem vam opomenu – kazao je Gvozdenović.

– Vaše opomene me ne zanimaju – odgovorio je Koprivica i nastavio sa pričom da je Gvozdenović doveo u zabludu međunarodnu zajednicu šaljući im neutrvrđene tekstove, te da je interes Gvozdenovića opstrukcija rada Odbora i da se radi o izbornom i političkom kriminalu u reziji Gvozdenovića.

Koprivica je dobio još jednu opomenu jer je nastavio sa pričom i pored prekidanja od presjednika Odbora.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6054 pregleda