Пљеваљска полиција умјесто да хапси вандале малтретира особе које су пријавиле вандале

    4 godine pre 1608 pregleda Izvor: PV Informer

Поштовани грађани слободне Црне Горе, 

Наш суграђанин Милош Јовић је, чувајући своје и достојанство свог православног народа јуче у 00:20h полицији пријавио врло могућег починиоца вандалског дјела у Оџаку а кога је примјетио у близини исписаних графита, послије чега е одмах дао изјаву припадницима полиције. Као врло могући починилац овог нечасног дјела је означен Д.В. из села Жидовићи, вишеструки повратник у вршењу кривичних дјела, лице криминогене прошлости, на последњим изборима откупљивач личних  карата. 

Пљеваљска полиција умјесто да хапси вандале малтретира особе које су пријавиле вандале. 

Наиме, полицијски инспектори : Голубовић, Дробњак (трећем инспектору Јовић не зна име) пуних 3 сата, од 14:50 до 17:45h јуче малтретирају у станици полиције Милоша Јовића, пријетећим гласом и повишеним тоном га критикују зашто је др Вранеша обавјештавао о писању графита. 

Један од полицијских инспектора  чак пријети стегнутом песницом. Критикују  Јовића, траже „да призна“ да је у недељу вече свирао аутом у колони кроз Оџак и да ће бити кажњен због тога. 

Ради јавности, Милош Јовић је један частан, поштен момак, који никада у животу није имао никакав прекршај и коме је за 23 године живота ово први улазак у зграду полиције. 

Такође, осумњичени вандал Д.В. који иначе и сада носи наногицу због санкционисања кривичних дјела јуче долази код оца Милоша Јовића, пријети њему и његовој цијелој породици због разоткривања овог недјела и то са све траговима спреја на шаци!!!

Поштована слободна Црна Горо, ево како изгледају последњи самртни трзаји полицијског апарата одлазећег режима Мила Ђукановића. 

КОАЛИЦИЈА „ЗА БУДУЋНОСТ ЦРНЕ ГОРЕ“