CG večeras gostuje BiH

    3 godine pre 330 pregleda Izvor: indirekt.me

Fudbaleri Crne Gore odigraće večeras sa Bosnom i Hercegovinom prijateljski meč u Sarajevu.

Selektora Miodraga Radulovića muči izostanak čak 13 igrača, ali će to biti prilika da svoj potencijal iskažu oni koji nijesu dobijali veliku šansu u prethodnom periodu.

“Kao što sam već rekao imali smo sasvim drugačiju koncepciju i rada na treninzima i načina na koji bismo igrali ove dvije utakmice. Pored svih povreda sa kojima ste već upoznati imamo i Šćekića koji nije uspio da se oporavi od povrede iz finala Kupa, dok sa Savićem, koji je imao izuzetno napornu i uspješnu sezonu, ne želimo da rizikujemo. Igrači koji su tu treba da pokažu da su sa pravom dion nacionalnog tima i da igre iz klubova ponove i ovdje, da pokažu da imaju kvalitet koji nam treba za septembarske mečeve”, rekao je Radulović.

FOTO – FSCG

Selektor „sokola“ je istakao da još uvijek nije odlučio ko će početi utakmicu u Sarajevu.

“Ovo su jedine prijateljske utakmice koje ćemo imati ove godine. Daćemo šansu igračima koji su imali manju minutažu i novim igračima, da pokažu koliko mogu u jednom jakom meču. Vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo izvući benefit za sepembarske mečeve. Nisam još uvijek odlučio ko će početi, to ćemo uraditi tek nakon večerašnjeg treninga. Imam par nedoumica, do juče smo razmišljali i o tome u kojem ćemo sistemu da nastupimo… U ova dva meča isprobaćemo dva sistema, zato i služe prijateljske utakmice”, rekao je Radulovič.

Utakmica Bosna i Hercegovina – Crna Gora igra se na stadionu Grbavica sa početkom u 18:00 časova.