Prve fotografije policajca iz Priboja uhapšenog zbog teškog ubistva

    11 meseci pre 1128 pregleda Izvor: oslobodjenje.ba

Foto : MUP Srbije –

Na osnovu operativnih saznanja policijski službenici SIPA-e i MUP-a Republike Srpske, locirali su navedeno lice na području Trebinja, nakon čega je lišeno slobode

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) zajedno sa policijskim službenicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske su danas na području Trebinja lišili slobode lice Igor Avramović, rođen 19.09.1995. godine, u Priboju, Republika Srbija koje se tereti za teško ubistvo u Priboju.

Za navedenim licem je NCB Interpol Beograd raspisao međunarodnu crvenu Interpolovu potjernicu jer se sumnjiči da je dana 21.05.2023. godine u Priboju u Republici Srbiji izvršilo krivično djelo „Teško ubistvo“ propisano Krivičnim zakonom Republike Srbije koje se na području Bosne i Hercegovine skrivalo od krivičnog gonjenja.

Lice je lišeno slobode i u saradnji sa Ministrastvom unutrašnjih poslova Republike Srbije, Obavještajno sigurnosnom agencijom Bosne i Hercegovine i Ministarstvom unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

On ce danas stići u Sarajevo nakon čega će biti predat Sudu BiH.