ADVOKAT DARKA ŠARIĆA SUMNJA U PRISTRASNOST ZASTUPNIKA OPTUŽNICE

    1 mjesec pre 346 pregleda Izvor: dan.co.me

Advokat Darka Šarića zatražio je 29. maja od vijeća Specijalnog suda u Beogradu izuzeće zamjenika tužioca Saše Ivanića i tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića zbog sumnje u njihovu pristrasnost.

Sumnjamo u njihovu pristrasnost, jer, po saznanjima koja sam dobio 26. maja, Saša Ivanić je sa Nebojšom Joksovićem kod tužioca za organizovani kriminal izdejstvovao pokretanje novog postupka protiv Darka Šarića za organizovanje kriminalne grupe i sprečavanje i ometanje dokazivanja, a sve da bi zaštitili tog svjedoka saradnika, kako ne bi odgovarao za krivično djelo pokušaj ubistva – rekao je advokat Dejan Lazarević.

On je pred sudskim vijećem otkrio i sadržinu izjave koju je u policiji dao Dalibor Ristić, a u kojoj tvrdi da ga je lično Nebojša Joksović angažovao da podmetne bombu pod automobil Gorana Nikolaševića.

Bio sam prisutan kada su Nebojša Joksović i Saša Cvetinović planirali likvidaciju u Joksinoj štampariji. Dali su mi i „magnum 357“ za svaki slučaj – naveo je u svojoj izjavi čovjek kojeg je Joksović angažovao za likvidaciju.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6053 pregleda