Aleksandar i Marija na poslednji put otišli zagrljeni: Sahranjene žrtve novobeogradskog požara, Branislav uz suze ispratio sina i snaju

  • 2 sedmice pre
  • 585 pregleda
  • Izvor: novosti.rs

On je ispričao da su komšije probale da spasu Aleksandra i Mariju, da su lupali na vrata, ali da su ih izgleda kasno probudili .

BRANISLAV Nesimovski u sredu je do večne kuće ispratio sina Aleksandra i snaju Mariju. Starcu su sve vreme tekle suze. Odmahivao je glavom, nije mogao da veruje da je u trenu izgubio dva voljena bića. On je ispričao da su komšije probale da spasu Aleksandra i Mariju, da su lupali na vrata, ali da su ih izgleda kasno probudili.

– Moj sin je zatečen obučen, a snaja u spavaćici pored njega, bili su zagrljeni – kroz plač je ispričao Nesimovski. – Dim je ušao kroz ventilaciju stana i oni su se ugušili.

Sina je poslednji put video u petak, kada mu je doneo potrepštine, jer je stariji od 65 godina i nije mogao da izlazi iz stana. Istog dana je obišao i majku, koja živi na Bežanijskoj kosi, da i njoj odnese sve što joj je potrebno. Niko od njih dvoje nije slutio da poslednji put vidi sina.

Copyright © 2020 PV Informer. Sva prava zadržana.