Bogavac: Važna pobjeda pred teška gostovanja

    5 meseci pre 305 pregleda Izvor: pobjeda.me

Rudar definitivno ima novog aduta – iako ima samo 18 godina Vuk Striković je definitivno heroj Pljevljaka. Doskorašnji biser Budućnosti, koji je kreirao prethodno trijumf protiv Titograda sa tri gola, večeras je meč otvorenog garda, riješio sjajnim potezom u 66.minutu i postigao četvrti gol za šesti bod Rudara ove sezone!

Lijepo je kada se pobijedi, onda moram bit zadovoljan. Čestitam Petrovcu na dobroj igri. Ono što je najvažnije za nas je da smo na svom terenu zabilježili dvije pobjede, osvojili šest bodova pred dva teška gostovanja, prvo Zeti pa onda Dečiću. Bio sam prinuđen da na u igru ubacim Miliju Golubovića, iako nije još sasvim oporavljen, a dobra stvar za nas je povratak u tim Zečevića koji će biti spreman za narednu utakmicu – kazao je Vuko Bogavac, trener Rudara.

Petrovčani su imali više šansi, ali nijesu imali sreće, a u nekoliko navrata golman Helić pravio je čuda.

Bili smo bolji i napadali tokom svih 90 minuta, međutim nijesmo iskoristili svoje prilike. Umjesto mi da povedemo poslije isključenja, primili smo gol, a kasnije nijesmo iskoristili stoprocentnu šansu. Ipak na kraju čestitam Rudaru koji je zasluženo trijumfovao, a mi idemo dalje i tražimo svoju šansu – rekao je Nenad Vukčević, trener Petrovca.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 13850 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8052 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7225 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 6792 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 6596 pregleda
%d bloggers like this: