DPS: Prepisivanje glasača imputirano DPS-u, Adžić da se dodatno založi

    2 meseca pre 187 pregleda Izvor: DAN

Dnevno politička tema u dnevnoj štampi, portalima, društvenim mrežama kada je Šavnik u pitanju, je tzv. prepisivanje glasača, imputira se DPS-u kako su glasači DPS-a zbog skorih izbora promijenili prebivalište i ,,migrirali“ u Šavnik, javnost obavještavamo da su ti navodi neistiniti, kazali su iz Demokratske partije socijalista.

Cijenimo da aktivisti i podržavaoci tih nečasnih radnji upravo i plasiraju te neistine kako bi odgovornost skrenuli sa sebe, te osigurali alibi za izborni poraz, dodaju iz DPS-a.

– Fijasko u Šavniku će doživjeti sigurno, pisanje im ne može pomoći jer oni ne znaju, zato što su u Šavnik tek došli, kako zaista stoje stvari – istakli su u saopštenju.

Radi upoznavanja javnosti iz DPS su podijelili činjenice.

– Izborne liste: Demokrate-Ujedinjena-Evropa Sad na svojoj listi ima lica koja su od nedavno došla u Šavnik, a to su: nosilac liste Novica Krsmanović, zatim Ognjen Žugić, Mirjana Kandić i Mira Rajković. Ista je situacija i sa listom DF-SNP. Ni njihov nosilac liste – Gavrilo Cerović, nije imao registrovano prebivalište u Šavniku za prošle izbore, kao ni sljedeća lica koja su na listi: Milena Ašanin, Velimir Aleksić, Jasmina Perović, Ivana Mikić, Milan Glomazić i Darko Karadžić. Za listu DPS-a ostavljamo da procjenu urade, akteri afere prepisivanje glasača u Šavnik, a građanima Šavnika je više nego jasno da su na listi DPS-a njihovi sugrađani – navode iz DPS-a.

Podsjećaju da su već dva puta pozvali nadležne institucije da provjere pomenute radnje i direktno se obratili ministru Adžiću da se dodatno založi kako bi javnost imala tačnu i pravovremenu informaciju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

PV Informer
%d bloggers like this: