Horoskop za 21. septembar

    2 meseca pre 580 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Danas vam može biti ponuđena poslovna saradnja. Možda ova ponuda i nije san snova, ali je trenutno najbolja prilika za vas. Prihvatite, nećete se pokajati, tek će vrijeme pokazati sve kvalitete ove ponude. Jaka potreba za sigurnošću u emotivnim odnosima.

BIK

Danas je naglašena potreba za isticanjem i većom aktivnošću. Ne odustajte od onoga što ste isplanirali. Voljena osoba vas može podsjetiti na obećanje koje ste joj dali. Pravi je trenutak i da ga ispunite. Nema razloga za nesigurnost koja se povremeno javlja.

BLIZANCI

Ciljeve koje ste postavili i isplanirali sada možete početi i da ostvarujete. Nećete se zadovoljiti polovičnim rezultatima. Novi emotivni podsticaj daje vam snagu i donosi dobro raspoloženje. Nadate se skorom susretu sa ovom osobom. Stoji vam zanimljiva komunikacija.

RAK

Da biste danas završili sve što ste planirali, biće vam potrebna bolja organizacija nego inače. Možda je najbolje da odredite ono što je prioritetno i krenete od toga. Neko vas može iznenaditi promjenom ponašanja i jačom aktivacijom prema vama. Zainteresovani ste.

LAV

Posvećujete previše pažnje nebitnim sitnicama a ne fokusirate se na ono što je zaista važno u poslovnom segmentu. Samo ćete sebi nepotrebno nabaciti više posla. Iako neko ne reaguje na vaše pokušaje, niste spremni tek tako da odustanete od ove osobe.

DJEVICA

Biće vam potrebna veća organizovanost i brzina da biste mogli da završite sve ono što ste započeli. Mogućnost neočekivanog finansijskog priliva. Voljena osoba smatra da pretjerujete u nekim svojim zahtjevima. Više je nego vjerovatno da je u pravu.

VAGA

Odličan dan u poslovnom, ali i u emotivnom segmentu. Aktivirajte se oko svega što vam je važno, jer danas možete ostvariti značajniji progres. Nemojte biti iznenađeni ukoliko upoznate osobu koja će na vas ostaviti utisak. Ukoliko ste zauzeti – mogućnosti za raspravu.

ŠKORPIJA

Ne sviđa vam se što nikako ne možete da kontrolišete situacije u poslovnom segmentu. Svjesni ste da pojedine kolege zabušavaju i prebacuju dio obaveza na vas. Trudite se da i u ovakvim uslovima funkcionišete na najbolji način. Zabrinuti ste zbog emotivnog partnera.

STRIJELAC

Nemate sve informacije koje su vam potrebne, a imate utisak da kolege neke stvari i ne žele da dijele sa vama. Ne zaključujte na prečac, moguće je da ne razmišljate na pravi način. Ukoliko ste u lošijem odnosu sa partnerom, danas će se pokazati razlike u razmišljanju između vas dvoje.

JARAC

Neka sitnija razmimoilaženja su moguća u odnosu sa saradnicima, ali ovo ne bi trebalo da vam donese veći problem. Procijenite sami kako ćete odreagovati. Najsrećniji ste kada vidite zadovoljstvo i osmjeh na licu osobe koju simpatišete i trudićete se da je odobrovoljite.

VODOLIJA

Svjesni ste da su se neke situacije okrenule u vašu korist i osećate se više nego dobro. Sve funkcioniše baš po vašim planovima. Pozitivna inspiracija i za neke nove poduhvate. Osobu koju priželjkujete pokušavate da očarate i zavedete. Druga strana reaguje na vas.

RIBE

Danas možete povući značajnije poteze čije biste rezultate trebali da vidite odmah. Promjena u vašem pristupu natjeraće neke od najbližih kolega da se zamisle. Pokušavate da iščačkate partnerovo raspoloženje po nekim pitanjima. Nećete odustati tek tako lako.