Horoskop za 6. jun

    1 mesec pre 437 pregleda Izvor: dan.co.me

OVAN

Današnji mlad Mjesec aktivira vaše polje komunikacije, dogovora. Očekujte da ćete u narednom periodu imati  priliku koja će vam otvoriti vrata nekih saradnji ili jakih partnerskih odnosa. Tokom ovog dana velike aktivnosti, brz tempo dešavanja i obaveze koje završavate u roku.

BIK

Mlad Mjesec će aktivirati vaše polje ličnih vrijednosti, posla i novca. Očekujte u narednom periodu mogućnost da na lakši način zatvorite finansijske obaveze. Tokom ovog dana velike aktivnosti u poslovnom segmentu. Korektan odnos sa kolegama i saradnicima.

BLIZANCI

Mlad Mjesec je u vašem znaku. U narednom periodu doći će do velikih promjena i pokreta u saradničkim i partnerskim odnosima, ali i na emotivnom planu. Promjenljivo raspoloženje tokom ovog dana. Ne dozvolite sebi da odustanete u vezi pitanja koja su vam bitna.

RAK

Mlad Mjesec u vašem polju podsvijesti donijeće da u narednom periodu budete sigurniji u to koje poteze morate povući da biste sredili svoju poslovnu situaciju. Takođe – biće potrebno više pažnje obratiti na zdravlje. Tokom ovog dana povremeni padovi raspoloženja.

LAV

Mlad Mjesec u polju prijatelja i budućnosti donijeće da u narednom periodu ostvarite velike pomake u onim poljima koja su vam bitna, sve zahvaljujući podršci nekih ljudi. Tokom ovog dana poslovno ćete biti dosta aktivni, mada možete osjećati blago nezadovoljstvo emotivnim životom.

DJEVICA

Mlad Mjesec u vašem polju karijere, pozicije otvoriće period u kojem ćete se aktivnije angažovati oko poslovnog segmenta, želeći da na pravi način iskoriste prilike koje im se ukazuju. Tokom ovog dana možete osjećati nemir i žuriti da što prije završite sa svojim obavezama.

VAGA

Mlad Mjesec u polju inostranstva, planova, ekspanzije otvoriće pred vama period u kojem ćete željeti da svoj uticaj proširite što više, a prave prilike će vam i ići na ruku. Tokom ovog dana očekujte neke vama jako važne dogovore čijim rezultatima ćete biti više nego zadovoljni.

ŠKORPIJA

Mlad Mjesec u polju krize, strasti, tuđeg novca otvoriće pred vama period kada će finansijske šanse biti češće nego inače. Ipak, tokom ovog dana budite obazrivi što se trošenja tiče i ne uplićite se u neke finansijske „zavrzlame“. Ne budite ishitreni – razmislite dva puta.

STRIJELAC

Mlad Mjesec se nalazi u vašem polju poslovnih i emotivnih partnerstava. Tokom narednog perioda očekujte velike promjene u ovim segmentima, čiji ćete inicijator biti vi. Tokom ovog dana osjetićete nesklad između želja i mogućnosti. Biće potrebno da izbalansirate sebe.

JARAC

Mlad Mjesec u polju svakodnevice, obaveza, zdravlja otvoriće pred vama period kada ćete uz veliku promišljenost i oprez moći da naročito poslovnu situaciju preokrenete u svoju korist. Tokom ovog dana bićete blago neraspoloženi, najviše zato što se vaši planovi presporo odvijaju.

VODOLIJA

Mlad Mjesec je u polju kreativnosti, ljubavi, srećnih okolnosti i životne radosti i otvara pred vama period koji će biti ispunjen prilikama da napredujete u svim životnim segmentima na mnogo lakši način. Tokom ovog dana izuzetno raspoloženje i dinamičnost.

RIBE

Mlad Mjesec u polju doma, porodice otvoriće period u kojem ćete pokušavati da uskladite poslovne i privatne obaveze, i kada ćete se najviše usmjeriti na to da stabilizujete ova dva sektora. Tokom ovog dana najviše ćete biti okrenuti ka emotivnom partneru.

Piše: Olga Savić