Joković: Lekić da bude zajednički kandidat, i Đukanović će u predsjedničku trku

    2 sedmice pre 130 pregleda Izvor: RTCG

Lider SNP-a Vladimir Joković pozvao je partije aktuelne većine da se dogovore oko zajedničkog predsjedničkog kandidata. Ponovio je da je za SNP Miodrag Lekić prihvaljiv kao zajednički kandidat. Kaže i da ima informaciju da đe Milo Đukanović biti predsjednički kandidat DPS-a.

Na konferenciji za medije Joković je pozvao, kako je kazao pobjednike od 30. avgusta 2020. da se dogovore oko nastupa na predstojećim izborima.

“Mi treba da se dogovorimo i građani žele da imamo kandidata koji će da pobijedi kandidata DPS-a”, saopštio je Joković.

Komentarišući najave pojedinih partija da će imati svoje predsjedničke kandidate, kaže kako, se boji da će neki od njih bili gubitnici i da će se ići u drugi krug.

Ističe i da prema njegovim informacijama Milo Đukanović će biti predsjednički kandidat DPS-a. Poručio je da je najvažnije da kandidat DPS-a izgubi na izborima.

“Ako dođe do dogovora jedinstveni kandidat pobjeđuje u prvom krugu”, poručio je Joković i ponovio da bi Miodrag Lekić bio dobar zajednički kandidat.

“Lekić bi bio najprihvaljiviji i od svih političkih subjekata, ako je bio prihvatljiv za mandatara ne vidim razlog zašto ne bi bio prihvatljiv za predsjednika države”, naveo je Joković.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

%d bloggers like this: