Korona krenula sa Mitrovićeve žurke, počelo masovno testiranje srpske estrade

    4 mjeseca pre 573 pregleda Izvor: standard.co.me

Sin i ćerka iz braka Željka Mitrovića sa nekadašnjom pjevačicom Sonjom Mitrović Hani, Sandra i Aleksandar Mitrović, pozitivni su na koronavirus, saznaje Nova.rs.

Prema saznanjima portala, nakon proslave rođenja unuke Željka Mitrovića, na kojoj je bila i voditeljka Dušica Jakovljević, koja je zaražena virusom COVID-19, testirana su i starija djeca vlasnika “Pinka”, a rezultati su za oboje bili pozitivni.

Ugledni gosti sa dvije velike VIP žurke u Beogradu prošle nedjelje počeli su juče masovno da se testiraju na korona virus nakon što je utvrđeno da ga Ceca i Veljko imaju, piše Blic.

Voditeljka Dušica Jakovljević još uvijek nije ni demantovala ni potvrdila da ima korona virus, iako se već danima priča da je pozitivna na isti, te je ta vijest odjeknula u javnosti kao bomba. Ceca Ražnatović se juče popodne oglasila na društvenim mrežama i potvrdila da ima koronu, baš kao i njen sin Veljko. Frizer Cece i Anastasije, Stevan Radivojević, takođe je potvrdio da je pozitivan na virus, putem storija na Instagramu.

Ko čeka rezultate?

Jovana Joksimović je izašla u javnost i rekla da će, čim bude imala rezultate, saopštiti svima. Mia Borisavljević je navela da će u toku današnjeg dana znati da li je zaražena, a i Bogdana Ražnatović, kao i njen sin Željko, saznaće rezultate danas.

Anastasija Ražnatović je negativna na virus, a dva puta je radila test. Aleksandra Prijović, koja je bila na žurki Ražnatovića, otkrila je da je negativna na koronu, pa se sinoć pojavila pred beogradskom publikom na nastupu u jednom klubu. Žika Jakšić, producent “Granda”, potvrdio je da je negativan na virus.

Ko je još bio na žurkama?

Među zvanicama na veselju Ražnatovića su bili Sanja Đorđević sa ćerkom, Jovana i Željko Joksimović, Mirko Šijan sa Bojanom Rodić, Filip Krajinović, Marina Visković, Maja Berović, Marijana Mateus, Aco Pejović i supruga, Miloš Nadaždin. Gorepomenuti Stevan, koji je potvrdio da ima koronu, bio je i na veselju Mije Borisavljević, koje je takođe okupilo poznate.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6786 pregleda