U prisustvu velikog broja zvanica počeo sa radom motel „Vodice“ (FOTO)

    2 meseca pre 4231 pregleda Izvor: PV Informer

U prisustvu velikog broja građana, predstavnika vjerskih zajednica, političkih partija, kulturnih poslanika, predstavnika privrednih subjekata opštine Pljevlja u 12 časova je ponovo počeo sa radom jedan od simbola grada, motel „Vodice“.

Za ponovno otvaranje motela najveće zasluge imaju Dario Vraneš, predsjednik opštine Pljevlja i Gordana Lekić direktorica lokalnog preduzeća „Čistoća“.

U obraćanju prisutnima Dario Vraneš, predsjednik opštine je ukazao da je današnje veliko prisustvo građana iz svih svera društvenog života najbolji dokaz našeg zajedništva. Inicijativa za ponovno otvaranje motela nije ostvarena u užem krugu ljudi, već se radi o inicijativi koju su dali svi Pljevljaci, koji žive u Pljevljima i oni koji žive van Pljevalja. Postoji nezvanična izreka da ko nije bio u motelu Vodice, kao da nije bio u Pljevljima. Vraneš je dodao da mu je kao predsjedniku opštine posebna radost i čast što smo svi sabrani, svih konfecija i nacija i konstatovao kako Pljevljaci jedinstveni jako puno mogu. Kad se svi bratski zajednički skupimo mi ostvarujemo velika djela, a jedno od velikih djela je i otvaranje ovog motela.

Kao što je složno otvoren motel „Vodice“ tako će Pljevljaci zajednički uraditi još mnogo za Pljevlja, bazen, novu bolnicu, asfaltnu bazu, mnoge ulice, trg Patrijarha Varnave i sve ono što se zamisli.

Gordana Lekić, direktorica preduzeća „Čistoća“ u okviru kojeg posluje motel u obraćanju prisutnima je istakla da je za kratko vrijeme učinjeno mnogo da objekat motela ponovo doživi procvat i da i dalje ostane ono što je uvijek bio, simbol grada Pljevalja.

Lekić je iskoristila priliku da se zahvali radnicima Čistoće koji su učestvovali u radovima na ponovnom otvaranju motela, kao i građevinskoj grupi Rudnika uglja Pljevlja i nekim našim sugrađanima koji su aktivno učestvovali u obnovi motela.

Na kraju je pozvala sve sugrađane, turiste, prolaznike da svrate u motel, da uživaju u prelijepim predjelima naše opštine maloj oazi mira u prirodnom ambijentu Pljevalja.

Treba naglasiti da je sama organizacija otvaranja motela bila na veoma visokom nivou i da je sam broj prisutnih sugrađana i gostiju iz svih sfera društvenog života najbolji dokaz opravdanosti ponovnog otvaranja motela, kao jednog od simbola Pljevalja.