Laži i podmetanja portala Borba, dio prljave medijske kampanje usmjerene protiv Bošnjačke stranke

    7 meseci pre 425 pregleda Izvor: PV Informer.me

Posljednjih dana svjedoci smo brutalne, prljave i podmukle medijske kampanje koju protiv Bošnjačke stranke vodi portal Borba, kao i neki drugi mediji sličnog opredjeljenja.

Teško prihvativši činjenicu da je BS ostvarila najbolji rezultat od osnivanja i da će o daljim političkim potezima naše stranke odlučivati samo ljudi iz partije, a nikako pojedinci ili partije bliske uredniku ovog portala, koje i finansiraju njegovo pisanje, Borba već danima bombarduje javnost o navodnim aferama, saznanjima i “prljavim poslovima” funkcionera BS.

Ništa tu ne bi bilo problematično, da nije riječ o ordinarnim lažima i podnetanjima. Smišljenim, kako bi se BS diskreditovala pred našom javnošću.

Da bi nekoga mogli diskreditovati, morate imati prije svega kredibilitet. Opšte je poznato, a posebno među novinarskom profesijom da navedeni portal i njegov urednik, kao i njegovi saradnici iz nekih drugih medija, apsolutno ne zavrjeđuju pažnju struke, jer se na pisanje ovog pro – DF glasila gleda kao na još jednu iskonstruisanu laž.

Navedeni portal, objavljujući seriju tekstova o BS i njenim funkcionerima, a ne nudeći ni jedan dokaz, argument ili zvaničnu informaciju za svoje pisanje, samo potvrđuje da je u službi određenih partija, organizacija i države, kojima je cilj potiranje Crne Gore i omalovažavanje Bošnjaka, kao autohtnog naroda u Crnoj Gori.

Bošnjačka stranka se više neće oglašavati povodom pisanja Borbe, jer smatramo da javnost zna procijeniti pravu istinu.

Zbog pisanja ovog glasila, koje služi za blaćenje nekad Demokrata, DPS, a danas BS, nećemo informisati ni novinarska udruženja, jer je navedeni portal sve drugo osim medija.

Najnovije vijesti

Prognoza vremena – 13. april

12. aprila 2021. 20:30

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 20046 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8285 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7471 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 7386 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 7245 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 7037 pregleda
%d bloggers like this: