OO DPS Pljevlja: Poslaćemo u prošlost nacionalističke snage koje žele da nas vrate u srednji vijek

    2 meseca pre 1481 pregleda Izvor: PV Informer

Ako je neko i bio u zabludi, nakon jučerašnjeg i današnjeg divljanja, valjda je svima jasno ko želi da upravlja multietničkom, multinacionalnom, građanskom i evropskom Crnom Gorom.

U DPS-u smo odavno upozoravali sa kim i kakvim imamo posla i na vrijeme upozoravali kakve su namjere Zdravka i njegovih sljedbenika. Izbor Vlade je bio okidač da se opet razviju zastave druge države uz prateći scenski i vokalni folklor ravnogorske ideologije.

Urlanje, nacionalističke pjesme i prijetnje neistomišljenicima uz kršenje svih epidemioloških mjera je slika koja je otišla u svijet iz naših Pljevalja. Nažalost, u zadnjih nekoliko mjeseci ovo je ikonografija kojom pokušavaju da prefarbaju lice i unište dušu naših Pljevalja. Ali niti su Pljevlja pokleknula pred mnogo jačim i mnogo većim izazovima pa neće ni pred ovom velikodržavnom idejom koja se najbolje oslikava kroz one koji je promovišu.

Zato dragi naši Pljevljaci gore glavu, jer brzo ćemo imati priliku da konačno pošaljemo u istoriju one koji nas vraćaju u srednji vijek i svađaju sa budućnošću moderne i evropske Crne Gore.

Medijski tim DPS-a Pljevlja

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 13598 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8041 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7215 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 6773 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 6548 pregleda
%d bloggers like this: