Pogledajte Tifin fijasko na koncertu Dugmeta; Islamović: Ovako se ne odnosi prema poslu koji te hrani

    1 mesec pre 513 pregleda Izvor: cdm.me

Grupa Bijelo dugme, koju danas na koncertima predstavljaju Goran BregovićMladen Vojičić Tifa i Alen Islamović, krajem aprila održala je koncert u njemačkom Frankfurtu.

Svima je dobro poznato da između Tife i Alena već godinama tinja sukob, u šta su se prije nekoliko godina uvjerili i gosti novogodišnjeg koncerta u Budvi, kada je umalo došlo do fizičkog obračuna. Zbog toga na koncertima pjevaju u dva dijela, tako da se rijetko kada mogu naći istovremeno na bini.

U Frankfurtu nije bilo takve vrste sukoba, ali sudeći po snimku koji je osvanuo na Jutjubu – skandala nije falilo. Islamović je, naime, na zvaničnoj Fejsbuk stranici objavio snimak na kom vidimo Tifu kako na pomenutom koncertu pokušava da otpjeva hit “Lažeš zlato, lažeš dušo”.

Nažalost, evidentno je da je to izvođenje preraslo u fijasko, pošto Tifa nije bio u stanju da otpjeva numeru.

Tužno je bilo posmatrati ga kako u problematičnom stanju, dok se gega na bini, ne uspijeva da poveže nekoliko riječi pjesme, pa su Bregović i ostali muzičari morali da ga pokrivaju sve vrijeme, iako je jasno da u tome nisu uspjeli.

Šta se konkretno desilo sa Tifom, možemo samo da nagađamo. Ali, nema dileme da ovakvi nastupi ne priliče bendu kakav je Bijelo dugme, tačnije – onome što je od njega ostalo.

Ovim povodom, Islamović je javno kritikovao kolegu.

“Baviti se poslom od kojeg živiš i zarađuješ, izdržavaš svoju porodicu, jeste jako teška obaveza, a to treba izdržati. I sve moguće pritiske. Ovako se ne odnosi prema poslu i prema prijateljima koji ti, ipak, nude komad hljeba, koji skupa pokušavaju doprinijeti svima. Nije ovo lagan hljeb, ali ja ga cijenim – i svaku mrvicu”, napisao je Islamović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

PV Informer
%d bloggers like this: