Predstavlje projekat ”Zaštita i zdravlje na radu za sve aktere u svim procesima rada”

  • 3 mjeseca pre
  • 207 pregleda
  • Izvor: PV Informer

U sklopu realizacije projekta “Zaštita na radu u poljoprivredi” koji realizuje NVO “Multimedijal Montenegro” u prostorijama hotela Franca održana je konferencija za medije gdje je predstavljeno javnosti a posebno građanima koji se bave poljoprivredom i šumarstvom kako da se smanji broj povreda na radu.

Izvršni direktor NVO “Multimedijal Montenegro” Željko Đukić je kazao da se projekat sprovodi sedam mjeseci te da je jedini te vrste na sjeveru Crne Gore.

“Veoma smo svjesni da svakodnevno dolazi do povreda na radu posebno u šumi i u poljoprivredi a jedan broj ovakvih događaja završava se smrtnim slučajem pa zato želimo da ovim projektom utičemo na smanjenje broja povreda u poljoprivredi i šumarstvu. U okviru projekta predstavili smo publikaciju kordinatora za oblast zaštite i zdravlja na radu čiji je autor Inspektor za inspekcijske poslove Zlatko Popović, kazao je Đukić.

Projekat je finansiran od strane Ministarstva rada i socijalnog staranja kroz javni poziv ”Zaštita i zdravlje na radu za sve aktere u svim procesima rada”.

Copyright © 2020 PV Informer. Sva prava zadržana.