Pročitajte nedjeljni horoskop od 19. do 25. septembra

    1 mesec pre 313 pregleda Izvor: kolektiv.me

Ovan

Mogući su problemi sa saradnicima. Prilično ste ambiciozni i hoćete da sve bude po vašem. To nije baš lako izvodljivo. Druga polovina nedelje može da bude bolja za posao, za završavanje nekih bitnih zadataka. Bitno je da se prilagodite drugima. Izvjestan je kraći put. Što se ljubavi tiče, skloni ste avanturama i želite više slobode ako ste zauzeti.

Bik

Nervozni ste zbog posla. Ne možete sve da postignete da uradite na vrijeme. Saradnici ili klijenti vas opterećuju. Razmislite kako to da riješite. Ne miješajte privatni i poslovni život i ne opterećujte partnera tim problemima. Pazite šta radite sa novcem, mogući su povećani troškovi. Trošite svoj novac pametno.

Blizanci

Nervira vas novčano stanje jer smatrate da možete mnogo bolje. To ne možete sad promijeniti, ali porazgovarajte sa bliskim ljudima i potražite neki savjet. Moguć je stres u vezi. Nemojte sve svoje probleme da pričate partneru. Od polovine nedelje će komunikacija svakako da bude mnogo bolja. Ako možete da sarađujete sa osobama koje nisu iz vašeg mjesta to je preporuka.

Rak

Jako ste pozitivni, iako vas drugi nerviraju. Ne odlažite ništa što je bitno. Vidite konačno pozitivne promjene u životu. Potrudite se da kroz rad to dokažete, a onda ćete da budete zadovoljni na svim poljima. Osoba iz prošlosti može da se vrati u vaš život. Ne vraćajte se na stare probleme ako ste u vezi.

Lav

Početak nedelje vam nije naklonjen, ali se potrudite da sredinom nedelje odradite stvari koje su jako bitne. Budite ambiciozni i biće bolji priliv novca. Ne nervirajte se ako morate da platite račune ili neke obaveze koje morate, biće ipak sve bolje od vikenda. Porodični problemi mogu da vas prilično opterete.

Djevica

Potrudite se da rasporedite novac na sve što vam je potrebno i da ugodite sebi i voljenoj osobi. To je važno. Pazite se u saobraćaju. Sada nije vrijeme ni za kakve nove poslovne poteze, ni za kakva potpisivanja, odložite to. Vaš vladar kreće od vikenda retrogradno, pa sve može da bude usporeno.

Vaga

Ne može baš sve da bude kako ste isplanirali. Potrudite se da se okrenete uspjehu na poslu jer ćete tako biti srećniji. Ne nervirajte se zbog partnera, nego se fokusirajte na poboljšanje veze. Niste sigurni na šta tačno trošite novac koji zaradite, pa počnite da pišete troškove. Neočekivani troškovi su izvjesni. Moguće je neko kraće putovanje sa dragim osobama. Jako ste komunikativni i lijepo raspoloženi.

Škorpija

Moguć malo bolji priliv novca. Potrudite se da budete entuzijastični na poslu. Ne zapostavljajte sebe i svoj fizički izgled. Veoma ste komunikativni. Budite ljubazni prema drugima. Imate višak energije i trebalo bi da se bavite sportom. Partner se osjeća zapostavljeno, a ako niste u vezi, postoji mogućnost za nešto ozbiljno u drugoj polovini nedelje.

Strijelac

Pokušajte da odložite neki put koji imate za neki naredni period. Prištedite novac. Nemojte da budete nervozni zbog toga, ali ima bitnijih stvari od zabave. Odmarajte se tokom vikenda. Konačno ćete da se sporazumete sa osobma sa kojima vam ranije nije baš išlo dobro.

Jarac

Budite pozitivniji. Potrudite se da se usredsredite na uživanje. Idite na neki kraći put, prijaće vam. Posetite rodbinu koju niste odavno vidjeli. Krenite da završavate sve stvari jer kada Merkur bude retro od kraja nedelje, imaćete manje vremena za sebe, a usredsredićete se na obaveze i nećete moći da birate više šta možete ili ne. Obaveze će da vam se nagomilaju.

Vodolija

Nervirate se zbog posla početkom nedelje, ali očekujte priliv novca od srijede. Budite ljubazni prema drugima, a prijatelji vam mogu dati odlične savjete. Ostvarenje novih ideja je moguće, ali uz pomoć drugih. Neka muška osoba na poslu vas jako opterećuje i pritiska, ali sa ženama je saradnja odlična. Okrenite se ka njima i sve će biti kako treba.

Ribe

Prištedite malo novca. Potrudite se da ne rasipate sve na stvari koje vam stvarno nisu jako potrebne. Budite prijatni prema drugima. Konačno prestaju sve poteškoće koje ste imali na poslu duže vrijeme i možete da krenete dalje, da radite i da lakše napredujete. Bolje razumjevanje sa partnerom očekujte od vikenda, a konačno ćete da razriješite neke stvari koje treba odavno da riješite.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 27750 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 11948 pregleda

TRAGEDIJA na mostu na Đurđevića Tari

27. jula 2021. 11889 pregleda

Udes na Gukama

27. oktobra 2019. 11301 pregleda

Umro Živorad Bojović

22. jula 2020. 10666 pregleda

Pronađena lična karta

13. marta 2020. 10065 pregleda

Japanske propalice

9. marta 2020. 9525 pregleda

Pronađena lična karta

27. aprila 2020. 9300 pregleda
%d bloggers like this: