Reagovanje iz Kabineta predsjednika: Neprimjereno obraćanje ministra Spajića, je li to Vlada ili Salon za prodaju automobila?

    1 sedmica pre 419 pregleda Izvor: PV Informer

Premijer i ministar finansija koji su prvog radnog dana zadužili državu gotovo milijardu eura ne samo iza očiju građana, nego i onih koji su ih doveli na ta mjesta, sad prosipaju maglu toj istoj javnosti o uštedama i rješavanju socijalnih problema prodajom dva automobila, tvrde iz Kabineta predsjednika Crne Gore, Mila Đukanovića.

I to, po njima, na način kojim brukaju državu i funkcije koje trenutno obavljaju.

„Kad bi im taj posao dilera za prodaju auta, na šta su se sveli, pošao za rukom, bio bi to najveći uspjeh u prvih sto dana ove Vlade. Prećutkuju pri tom kojom brzinom se širi administracija pod njihovim vođstvom, i koliko majbaha će građani za to platiti. Sreća je ipak po Crnu Goru što sve indicije pokazuju da njihova vlada nije dugog vijeka“,smatraju iz Đukanovićevog kabineta.

Po njima, neprimjereno i nevaspitano obraćanje ministra finansija Predsjedniku Države gotovo nije vrijedno komentara.

„Jer najbolje govori o njemu, kao i o onome ko ga je tu doveo, i koga predstavlja.“

Bilo bi zanimljivo, smatraju iz Kabineta, znati je li to smišljao dok u radno vrijeme vježba u teretani „Hiltona“, ili dok njegov premijer organizuje posebnu pres-aukciju. – Da nije žalosno, bilo bi zaista smiješno.

„A sad o čuvenom majbahu. Blindirani auto za potrebe Predsjednika nabavljen je po procjeni nadležnih službi o njegovoj bezbjednosti. Očekujemo da te službe procijene da li je takav auto više potreban ili nije, i da za to ponesu odgovornost. I tu se završava sva njihova majbah-filozofija. To je jedno tehničko pitanje koje se rješava u komunikaciji službenika određenog nivoa, bez zamajavanja javnosti demagoškim populističkim igrarijama. Kakvih nije bilo, recimo, kad je ta ista Vlada riješila da izdvaja budžetska sredstva za obezbjeđenje ministrice kulture, nauke, prosvjete i sporta. Taman će im dobro doći taj višak automobila što ih je ministar finansija našao u garaži. Ima li još nedje ovakvog primjera u svijetu“, zaključili su iz Kabineta predsjednika Crne Gore.

Najnovije vijesti

PROGNOZA VREMENA – 3. MART

2. marta 2021. 20:22

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 15737 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8174 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7336 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 6981 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 6954 pregleda
%d bloggers like this: