U podgoričkom naselju PRIVEDENO više osoba, među njima i svešteno lice

    10 mjeseci pre 499 pregleda Izvor: kolektiv.me

Više osoba, među kojima je i jedno svešteno lice privedeni su nakon što su se oglušili o naređenja policije da uklone automobile sa bulevara na izlazu iz Podgorice, u naselju Zlatica.

Iz Savjeta za građansku kontrolu rada policije “Vijestima” je rečeno da je na toj lokaciji policija intervenisala prema grupi od tridesetak osoba, koji su blokirali saobraćaj svojim motornim vozilima:

“Izdata su im naređenja, nakon čega je prema jednom broju lica upotrijebljena sila – podizanje sa asfalta i sprej. Jedan dio osoba prema kojima je upotrijebljena sila pružao je pasivni otpor. Oni su privedeni, a prema policijskim informacijama niko od njih nije povrijeđen. Savjet je izdao momentalnu preporuku da sa svim licima privedenim sa te lokacije policijski starješina obavi razgovor i ponudi im vanredan ljekarski pregled. Svi su odbili, jer smatraju da nema osnova za pregled, zato što nijesu povrijeđeni. Savjet i dalje prati postupanje policije. Među tim licima je i jedno svešteno lice, koje je svojim vozilom takođe blokiralo saobraćaj i pružalo otpor”, kazao je Vijestima predsjednik Savjeta Aleksandar Saša Zeković.

Vijesti saznaju da je svešteno lice koje je privedeno monah Nikola Bulatović (51) iz manastira Đurđevi Stupovi u Beranama.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6787 pregleda