Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva u Nikšiću

    5 dana pre 247 pregleda Izvor: CdM

Nikšićka policija uhapsila je A.B (22) uhapšen je zbog sumnje da zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

“Službenici Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su jutros odmah nakon događaja uhapsili A.B. osumnjičenog za krivično djelo ubistvo u pokušaju”, saopštila je Uprava polciije.

Naime, kako se navodi, policija je dva sata nakon ponoći obaviještena da je ispred jednog noćnog kluba došlo prvo do verbalnog, a potom i do fizičkog konflikta između više osoba.

“Na lice mjesta je izašla Interventna jedinica koja je tu zatekla F.Z. (23) iz Nikšića sa povredama u predjelu stomaka. F.Z. je odmah prevezen u Medicinski centar na ukazivanje ljekarske pomoći, gdje su mu konstatovane teške tjelesne povrede u vidu ubodne rane u predjelu stomaka”, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Na licu mjesta je, dodaju, izvršen uviđaj i od više osoba su prikupljena obavještenja na okolnosti navedenog događaja.

“Sumnja se da je A.B. (22) nakon kraćeg verbalnog konflikta upotrebom noža oštećenom F.Z. nanio ubodnu ranu u predjelu stomaka. A.B. je po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju”, kazali su iz policije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

%d bloggers like this: