VASKRŠNJA ČESTITKA PREDSJEDNIKA OPŠTINE PLJEVLJA: Neka praznični duh zajedništva bude snaga da sačuvamo moralne vrijednosti, ljubav u suživot

    2 sedmice pre 154 pregleda Izvor: FACEBOOK - OPŠTINA PLJEVLJA

Predsjednik Opštine Pljevlja Igor Golubović čestitao je njegovom preosveštenstvu, Episkopu mileševskom g-dinu Atanasiju Rakiti i svim pravoslavnim vjernicima najveći hrišćanski praznik Vaskrs.

„Vama, crkvenim velikodostojnicima i svim vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti u Pljevljima i Crnoj Gori, povodom najvećeg hrišćanskog praznika Vaskrsa, u ime organa lokalne uprave i u svoje lično, upućujem najsrdačnije čestitke.

Želim Vam da zajedno sa svojim porodicama proslavite Hristovo vaskrsenje i da vođeni hrišćanskom ljubavlju, brigom za svoje bližnje, poštovanjem i međusobnim uvažavanjem, a prije svega u zdravlju istrajate u svim budućim izazovima i prevaziđete teška iskušenja koja nam je nametnula pandemija koronavirusa. Neka nas predstojeći dani podsjete na mir, blagostanje i međusobno poštovanje koji su osnova da proslavimo Praznik pobjede života, koji za sve hrišćane predstavlja simbol nade i vjere u bolje sjutra.

Neka nam praznični duh zajedništva, međusobnog uvažavanja i tolerancije bude snaga da sačuvamo moralne vrijednosti, uzajamnu ljubav i suživot, koji vjekovima krase naša Pljevlja. Tradicionalnim, radosnim vaskršnjim pozdravom vječne istine, nade i ljubavi, još jednom Vam čestitam praznik: „HRISTOS VASKRSE – VAISTINU VASKRSE!”

S poštovanjem, PREDSJEDNIK OPŠTINE PLJEVLJA IGOR GOLUBOVIĆ

Najnovije vijesti

Najčitanije

Pogledajte rezultate glasanje po opštinama

31. avgusta 2020. 21719 pregleda

Pljevaljska „vještica u magli“

20. decembra 2020. 8366 pregleda

Na Jabuci “pali” šverceri narkotika

15. jula 2019. 7693 pregleda

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27. marta 2020. 7563 pregleda

Pljevlja u doba Korone 19.03.2020. (VIDEO)

19. januara 2021. 7326 pregleda

Divljak u gradu (VIDEO)

7. januara 2020. 7293 pregleda
%d bloggers like this: