Zakupci poslovnih prostora u vlasništvu Opštine Pljevlja: Račune izmirujemo, a struje nemamo

    2 meseca pre 1181 pregleda Izvor: PV Informer

Kao zakupci poslovnih prostora u vlasništvu Opštine Pljevlja prinudjeni smo ovim putem da se borimo za svoja prava. Prava koja sleduju svakog građanina Crne Gore i šire, a to je da ako neko nešto uredno i redovno plaća, da mu se isto to i omogući.

Mi, Zakupci poslovnih prostora u vlasnistvu Opštine Pljevlja, već mjesec dana nemamo struju u svojim objektima, pa ovom prilikom pitamo nadležne – kako to da u 21. vijeku smo dužni da se gledamo preko svjeće i to isti mi koji smo sve najurednije izmirivali? Za punih mjesec dana niko od nadležnih iz Opštine Pljevlja i preduzeća Komunalnih usluga se nije udostoji da dođe da bar pita kako opstajemo i kako uopšte funkcionišemo zadnjih mjesec dana.

Suprotno od toga, račun za zakupninu nam je uredno uručen i isti smo u obavezi da platimo ,a da platimo zakup za trap? U Pljevljima kao i u ostalim gradovima svaki veći haustor je osvjetljen, a mi u poslovnim prostorima za koje redovno plaćamo svoje obaveze u 21. vijeku nemamo svjetlost sijalice.

Na naše interesovanje od preduzeća Komunalne usluge smo dobili odgovor da je struja isključena zbog nekih ranijih dugova koji nisu izmireni prethodno od strane Opštine prema Elektroprivredi.

Ovom prilikom mi pitamo nadležne – šta mi imamo sa tim? Mi koji smo sve redovno plaćali i uplaćivali, za šta imamo svaku priznanicu i uplatnicu, šta mi imamo sa tim?

Sa druge strane ako malo bolje pogledamo znači neko je godinama uzimao pare od zakupodavaca ,a iste nije prosledjivao Elektroprivredi sto je logično viđenje u ovome slučaju. Mi ovim putem postavljamo nadležnima sledeća pitanja: Kada će nam biti omogućen normalan rad i uključenje električne energije? Zašto vec mjesec dana niko ništa nije preduzeo po pitanju istog problema? Ko će nama da nadoknadi nastalu štetu zbog isključenja?

Hladni dani idu a mnogi od nas se griju na struju, pa se nadamo da ove zime nećemo morati plesti vunene gaće a gledati se preko svjeće.

Zakupci poslovnih prostora u vlasništvu Opštine Pljevlja