BREZNICA SE VRATILA NA TEREN POSLIJE VIŠEMJESEČNE PAUZE

    7 meseci pre 234 pregleda Izvor: sportdc.net

Fudbalerke Breznice iz Pljevalja poslije višemjesečne pauze započele su treninge za nastavak sezone u Prvoj ženskoj ligi Crne Gore. Nakon što je Krizni štab civilne zaštite u Crnoj Gori dao zeleno svjetlo da ženski fudbalski klubovi mogu početi sa treninzima, prvotimke Breznice su se poslije dva mjeseca okupile na svom stadionu. 

Praktično cijelo jutro se treniralo na terenu u Pljevljama. Igračice su podijeljene u nekoliko grupa sa potpunim korištenjem svih preporuka koje je Krizni štab potvrdio.

Igračice rade pod prismotrom trenera Zorana Vukovića. Pažnja se takođe posvetila i vježbama laganon inteziteta, dok su fudbalerke dobile priliku i da osjete loptu nakon duže vremena. 

Zoran Vuković, trener Breznice govorio je iz Pljevalja za www.sportdc.net

– Počeli smo treninge koji su veoma specifični jer smo imali baš dugu pauzu od dva mjeseca i iskreno se nadam da neće doći do povreda fudbalerki. Radimo u grupama, tako da na neki način lijep je osjećaj vratiti se na teren nakon toliko vremena. Kako će se odigrati prvenstvo i šta će se dešavati sa fudbalerkama u ovom trenutku je teško reći. Samo se nadam da će se ovo sve završiti, da neće biti povreda, jer prvenstveno meni je najviše bitno zdravlje svih igračica.

Breznica Pljevlja će u nastavak šampionata koji je planiran za prvi juni ući sa šest bodova više od drugoplasirane Budućnosti. Do kraja je ostalo još da se odigra osam utakmica, a igraće se u sistemu šest vikenda i dvije srijede. 

Zoran Vuković

Najnovije vijesti

Gorivo skuplje od utorka

05.12.2020 09:14

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6981 pregleda