DEMOKRATE PLJEVLJA: PROBLEMI U OPŠTINI ESKALIRAJU, ZATRAŽIĆEMO HITAN SASTANAK VLADAJUĆE KOALICIJE

    1 sedmica pre 804 pregleda Izvor: PV Informer

Povodom složenih i nagomilanih problema u funkcionisanju lokalne vlasti, a u susret novom budžetu opštine Pljevlja za 2024. godinu, OO i klub odbornika Demokrata Pljevlja iniciraće zajednički sastanak sa ovlašćenim predstavnicima iz koalicije ZBCG, Evrope sad, Pokreta za Pljevlja, SNP-a, GP URA i Ujedinjene CG kako bi se za jednim stolom dogovorili dalji koraci u funkcionisanju lokalne uprave, primjene i poštovanja koalicionog dogovora, navodi se u saopštenju OO Demokrata Pljevlja.

„Finansijski slom DOO „Vodovod“ Pljevlja koji je nastao akumulacijom decenijskih gubitaka, naveo je na ostavke članove organa upravljanja, a potpuno je jasno da se problemi ne mogu riješiti bez konkretnih aktivnosti osnivača, odnosno, koalicione vlasti koju zajedno vršimo. Takođe, niz drugih uočenih problema u realizaciji planova, saradnje činilaca vladajuće koalicije, što za sada javno ne želimo isticati“, ističu iz OO Demokrata Pljevlja.

Na kraju poručuju – „Demokrate su čvrsto i jasno opredjeljene da zajedno postignemo napredak u svim sferama privrednog i društvenog života i uvjereni smo da će se pronaći zajednički magistralni pravac za dalje funkcionisanje lokalne samouprave, na zadovoljstvo svih građana Pljevalja“.