Pljevljak vozio pijan pa sletio u provaliju

    2 sedmice pre 4291 pregleda Izvor: cdm.me

Pljevljak Zoran Golubović vozio je pod dejstvom alkohola kada je automobilom sletio u provaliju, pokazali su nalazi alko-testa. Sa njim u vozilu su bili Miloš Debeljević i Miloš Šljukić, i sva trojica su prebačena u Klinički centar Crne Gore.

Sa ovim slučajem je upoznato i Osnovno državno tužilaštvo koje će pokrenuti krivični postupak zbog ugrožavanja bezbjednosti u sobraćaju.

Podsjetimo, to nije bila jedina nesreća u subotu.

Naime, u subotu veče su, u mjestu Brlja kod benzinske pumpe Petrol, u saobraćajnoj nesreći živote izgubili Danilo Delbašić i Andrija Vicković, obojica 2002. godište, dok je Nikola Delibašić, takođe 2002. godište, sa teškim tjelesnim povredama prebačen u nikšićku bolnicu.

Udes se dogodio kada je automobil marke “opel korsa” udario u zadnji kraj šlepera, kojim je upravljao Zoran Koprivica iz Nikšića, i od siline udarca se odbio pored puta.

Uprava policije je podsjetila da je tokom ovoga mjeseca evidentiran povećan broj saobraćajnih nezgoda, u kojima su život izgubile četiri osobe, zbog čega su uputili apel svim učesnicima u saobraćaju, da prilagode svoje ponašanje uslovima i stanju na putu i da bezbjednom vožnjom, doprinesu kako svojoj, tako i bezbjednosti ostalih učesnika u saobraćaju.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6281 pregleda