Policija provjerava kako je u Dobroti došlo do sporne fotografije

  • 7 mjeseci pre
  • 342 pregleda
  • Izvor: pobjeda.me

Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru dalo je nalog ovlašćenim policijskim službenicima Odjeljenja bezbjednosti Kotor da preduzmu neophodne mjere i radnje kako bi se utvrdilo da li u postupanju bilo kog lica, u slučaju objavljivanja fotografije pacijenta Specijalne bolnice za psihijatriju u Dobroti, ima elemenata krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti.

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija pacijenta P.Đ, hospitalizovanog na Sudskom odjeljenju u društvu dvije nepoznate žene.

Pacijent P.Đ, hospitalizovan na Sudskom odjeljen, objavio je prije nekoliko dana fotografiju na Fejsbuku na kojoj je sa jednom obnaženom i drugom djelimično obnaženom ženskom osobom, obučenom u uniformu zdravstvene radnice.

Iz Specijalne bolnice za psihijatriju „Dobrota“ ranije su saopštili da će utvrditi okolnosti u kojima je nastala fotografija, te da će uprava bolnice blagovremeno informisati javnost o rezultatima istrage i eventualnom pokretanju disciplinske, prekršajne ili krivične odgovornosti zaposlenog osoblja i/ili firme angažovane na poslovima obezbjeđenja.

Copyright © 2020 PV Informer. Sva prava zadržana.