SA MJESTA UBISTVA ŠKALJARACA: Na pištolju tragovi Alana Kožara, pronađeni uzorci krvi i treće osobe

    2 mjeseca pre 327 pregleda Izvor: standard.co.me

Na pištolju koji je pronađen na mjestu ubistva škaljaraca Alana Kožara i Damira Hadžića pronađeni su tragovi Baranina Kožara, a kako saznaje Dan, sa mjesta likvidacije izuzeti su i tragovi krvi treće osobe za koju će se analizama utvrditi da li je neko od napadača ili ipak osoba koja je bila sa žrtvama, pa nakon napada pobjegla.

Dvostruko ubistvo desilo se 23. jula na grčkom ostrvu Krf. U tijelu svake žrtve pronađeno je najmanje deset metaka.

Kako piše grči portal alphafreepress.gr, policijski službenici bezbjednosti koji su stigli na mjesto izvršenja dvostru kog ubistva pronašli su, pored kalibra ispaljenih hitaca, i pištolj u vozilu žrtava koji žrtve nisu uspjele da upotrijebe, jer je na njih ispaljena iznenadna „kiša“ metaka.

Nedavno je grčka policija privela tri osobe za koje se vjeruje da su povezane saubistvom Alana Kožara i Damira Hadžića. Privedene osobe kod sebe su imale lažne hrvatske i češke pasoše.

Tijela dva ubijena škaljarca pronašao je maser u vozilu ispred vile u kojoj su boravili. Kožar je imao lažna dokumenta i putovao je sa pasošem Slovenije, pod imenom Robert Bitenc. Hadžić je takođe imao lažni pasoš i putovao je pod imenom Martin Pospišek.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6637 pregleda