Severina pozitivna na koronu: Nisam se zarazila partijajući

    1 mjesec pre 214 pregleda Izvor: cdm.me

Pjevačica Severina Kojić pozitivna je na koronavirus. Ona se oglasila preko Instagrama i objasnila da je njen sin negativan na COVID 19.

“Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test moga sina negativan.

Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, preuzela sam sve mjere, obavijestila oca djeteta te u dogovori s ocem predala ga dva dana prije određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test.

Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbjegli stigmatizaciju djeteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dijete, u srpskim se medijima pojavila vijest da sam zaražena “partijajući po Dalmaciji s djetetom”.

Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vjerovatno po povratku u Zagreb, a ne tokom ljetovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba juče dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan.

Apelujem na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neprovjerenih, odnosno izmišljenih informacija”, navodi pjevačica u svojoj objavi.

Najnovije vijesti

Najčitanije

Jesu li Pljevlja žrtvovan grad?

27.03.2020 6637 pregleda